18 Փետ 11:00 - 12:30 Ibis Hotel

Սննդի քիմիա(11-13 տարեկան երեխաների համար։ Լեզուն՝ ռուսերեն)

Օրը, ժամը՝ Փետրվարի 18 ին 11:00, 12:00 

Տեղը՝ Իբիս Հյուրանոց

Ո՞ր մոլեկուլն է պատասխանատու «ումամի» համի համար: Ի՞նչ կարելի է հայտնաբերել կերակրի աղի օգնությամբ: Ինչու՞ է թարմ հացից մսի հոտ գալիս: Ինչպիսի՞ն է կոլայի և կաթի ռեակցիան, որը դուք տեսել էիք վիրուսային տիկտոկներում:
Այն մոլեկուլները, որոնք մենք ուսումնասիրում ենք դպրոցական քիմիայի դասընթացի ժամանակ, պարբերաբար հանդիպում են նաև խոհանոցում: Քիմիկոս և խոհարար Իվան Սորոկինը ոչ միայն ցույց կտա ձեզ, թե որքան կարևոր է օրգանական և անօրգանական քիմիան խոհարարության մեջ, այլև կպատմի, թե ինչ անսպասելի դեր կարող են խաղալ մեզ բոլորովին այլ կողմից ծանոթ նյութերը։

Փառատոնի տոմսերն անհրաժեշտ են միայն 7-13 տարեկան երեխաների համար: Մեծահասակների ծրագրի մուտքը մանկական տոմսի առկայության դեպքում անվճար է:

Փառատոնին գործում է նաև բաց գոտի, որտեղ գտնվելու համար տոմս պետք չէ։ Այնտեղ  կարող եք այցելել գրքի տոնավաճառ, քվեսթեր անցնել։

Sciencely Գիտական փառատոնի ամբողջական ծրագիրը (դասախոսություններվարպետության դասերքվեսթեր)

Տոմսերը 4500 դր

Փետրվարի 10-ից 5200դր

Փետրվարի 18 ին ժամը ՝ 11:00

5.200AMD

Read more

Փետրվարի 18 ին ժամը ՝ 12:00

5.200AMD

Read more

 

Հարցերի համար զանգահարել՝ +374 99 955 225