Սննդի քիմիա(11-13 տարեկան երեխաների համար։ Լեզուն՝ ռուսերեն)
Օրը, ժամը՝ Փետրվարի 18 ին 11:00, 12:00
Տեղը՝ Իբիս Հյուրանոց
Ո՞ր մոլեկուլն է պատասխանատու «ումամի» համի համար: Ի՞նչ կարելի է հայտնաբերել կերակրի աղի օգնությամբ: Ինչու՞ է թարմ հացից մսի հոտ գալիս: Ինչպիսի՞ն է կոլայի և կաթի ռեակցիան, որը դուք տեսել էիք վիրուսային տիկտոկներում:
Այն մոլեկուլները, որոնք մենք ուսումնասիրում ենք դպրոցական քիմիայի դասընթացի ժամանակ, պարբերաբար հանդիպում են նաև խոհանոցում: Քիմիկոս և խոհարար Իվան Սորոկինը ոչ միայն ցույց կտա ձեզ, թե որքան կարևոր է օրգանական և անօրգանական քիմիան խոհարարության մեջ, այլև կպատմի, թե ինչ անսպասելի դեր կարող են խաղալ մեզ բոլորովին այլ կողմից ծանոթ նյութերը։
Փառատոնի տոմսերն անհրաժեշտ են միայն 7-13 տարեկան երեխաների համար: Մեծահասակների ծրագրի մուտքը մանկական տոմսի առկայության դեպքում անվճար է:
Փառատոնին գործում է նաև բաց գոտի, որտեղ գտնվելու համար տոմս պետք չէ։ Այնտեղ կարող եք այցելել գրքի տոնավաճառ, քվեսթեր անցնել։
Sciencely Գիտական փառատոնի ամբողջական ծրագիրը (դասախոսություններ, վարպետության դասեր, քվեսթեր)
Տոմսերը 4500 դր
Փետրվարի 10-ից 5200դր
Փետրվարի 18 ին ժամը ՝ 11:00
5.200AMD
Փետրվարի 18 ին ժամը ՝ 12:00
5.200AMD
Հարցերի համար զանգահարել՝ +374 99 955 225